Bílá kuchyně polomat s velkým ostrůvkem a travertinovým obkladem

Parametry zakázky

  • Materiál: stříkané HDF desky v bílé barvě, travertinový obklad
  • Místnost: kuchyň propojená s obývacím pokojem
  • Uživatelé: rodina v důchodovém věku
  • Rok realizace: 2021
  • Lokalita: Ždírec nad Doubravou, Vysočina
Základní koncept kuchyně jsme si navrhli sami. V truhlárně nám pomohli s výběrem materiálů, barev a doladili jsem veškeré detaily. Zároveň nám nechali zpracovat technický výkres, podle kterého byla kuchyň vyrobena. Měli jsme tedy dostatečnou kontrolu nad finálním výrobkem. Truhláři se postarali také o montáž travertinového obkladu. Byl jsem překvapený, jak je možné zvládnout namontovat takový kus nábytku během jediného dne. Kuchyň je krásná a velmi praktická. Je radost v ní vařit.
Tomáš Hanč

Kuchyň na míru včetně spotřebičů

Pro mladou rodinu jsme zhotovili kuchyňskou linku v bílé barvě, na přání v polomatném provedení. O povrchovou úpravu jsme se postarali sami v naší lakovně. Kuchyň doplňuje deska z šedého lamina s hranami z překližky. 

Jde o kuchyňskou stěnu doplněnou prostorným ostrůvkem, který má šuplíky z přední i zadní stěny. Kvůli snadné údržbě jsme na boční stranu umístili skleněnou desku. Šuplíky mají zkosené hrany.

Nábytek jsme osadili kováním značky Blum s doživotní zárukou. Za kuchyňskou linku jsme namontovali travertinový obklad, který dotváří celkový design kuchyně. Jde o elegantní materiál s velmi odolným povrchem.

Součástí dodávky byly také spotřebiče značky Siemens. Patří mezi ně vestavěná lednice, myčka, indukční deska, trouba a stropní digestoř. Postarali jsme se o montáž a kompletní zapojení odpadů, vody a elektřiny. 

Chcete kuchyň od nás?

Rádi vám poradíme

Když potřebujete svou představu probrat s odoborníkem. Ujasnit si materiály, dekory, užité vlastnosti ... Zjistit co je, a není v určitém rozpočtu možné. Domluvte si návštěvu přímo u nás v truhlárně.

Zpracujeme nezávaznou kalkulaci

Znáte už konkrétní parametry nábytku. Nebo máte dokonce nákres. Pošlete nám je a my vám rovnou připravíme cenovou nabídku.