Masivní nábytek do dětského pokoje z dubu

Parametry zakázky

  • Materiál: nábytek: dubový masiv, obložení stěny: březová překližka, závěs pro houpačku: smrkové trámy
  • Povrchová úprava: bílá a žlutozelená stříkaná barva
  • Místnost: dětský pokoj
  • Uživatelé: Tobiáš (5 let) a občas mladší bráška
  • Rok realizace: 2019
  • Lokalita: Hlásná Třebaň, střední Čechy
Dětský pokoj jsme si navrhli sami. Největším oříškem byla volba masivu pro realizaci pracovního stolu a zástěny. Kluci nám v truhlárně ukázali mnoho dřevěných dekorů. Nakonec jsem se rozhodli pro dub, který je více prokreslený. Vzhledem k tomu, že mají vlastní lakovnu, mohli jsme si vybrat jakoukoliv barvu a kombinaci matu a lesku. Nábytek je bytelný. Děti po něm lezou, skáčou a s výrobky z IKEA se to prostě nedá srovnat.
Leona Běhounková

Dřevěný pokojíček na míru

Zhotovili jsme masivní sestavu nábytku, která obsahuje kompletní zařízení dětského pokoje. Skládá se z dubového psacího stolu, který jsme jen napustili olejem a ponechali v přírodním vzhledu, aby vynikla kresba dřeva.

Patří k němu šuplíky v kombinaci bílé a žlutozelené barvy s kvalitními výsuvy Tip-On. Ty jsou ideální pro bezúchytkové provedení. Otevírají se jemným ťuknutím a zavírají lehkým zatlačením. Do stolu jsme zabudovali nenápadné prostupy na kabely.

Dostatečné množství oblečení pojme prostorná šatní skříň s posuvnými dveřmi, které při otevírání nezabírají místo. Ladí k ní komoda s výsuvným bočním šuplíkem. Je velmi pevná, děti po ní mohou lézt, aniž by se cokoli pohnulo. 

O příjemný spánek malého obyvatele se postará bílá atypická postel 140 x 200 cm doplněná dalším úložným prostorem v podobě výsuvných šuplíků.

Kromě nábytku jsme vyrobili dubovou zástěnu a umístili ji před komodu. Také jsme obložili stěnu za postelí a pracovním stolem bělenou březovou překližkou, aby ji děti neokopaly. Ze stejného materiálu jsme zhotovili okenní parapet.

A jako třešničku na dortu jsme nainstalovali dřevěné smrkové trámy ve tvaru obráceného písmene U pro zavěšení houpací sítě. Všechny povrchové úpravy jsme zajistili v naší lakovně.

Chcete pokoj(íček) od nás?

Rádi vám poradíme

Když potřebujete svou představu probrat s odoborníkem. Ujasnit si materiály, dekory, užité vlastnosti ... Zjistit co je, a není v určitém rozpočtu možné. Domluvte si návštěvu přímo u nás v truhlárně.

Zpracujeme nezávaznou kalkulaci

Znáte už konkrétní parametry nábytku. Nebo máte dokonce nákres. Pošlete nám je a my vám rovnou připravíme cenovou nabídku.